Επιστρέφει το αλκοόλ στα γήπεδα της Αγγλίας μετά από 37 χρόνια

Προς επιστροφή στις… παλιές τους συνήθειες στα αγγλικά γήπεδα. Τη δυνατότητα να καταναλώνουν αλκοόλ παρακολουθώντας διά ζώσης την αγαπημένη τους ομάδα φαίνεται πως θα έχουν λίαν συντόμως οι Άγγλοι φίλαθλοι. Συγκεκριμένα, βάσει δημοσιεύματος της «Daily Mail», η αγγλική κυβέρνηση συμφώνησε να επανεξετάσει την τρέχουσα νομοθεσία -μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί το προσεχές καλοκαίρι- και […]

Προς επιστροφή στις… παλιές τους συνήθειες στα αγγλικά γήπεδα. Τη δυνατότητα να καταναλώνουν αλκοόλ παρακολουθώντας διά ζώσης την αγαπημένη τους ομάδα φαίνεται πως θα έχουν λίαν συντόμως οι Άγγλοι φίλαθλοι.

Συγκεκριμένα, βάσει δημοσιεύματος της «Daily Mail», η αγγλική κυβέρνηση συμφώνησε να επανεξετάσει την τρέχουσα νομοθεσία -μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί το προσεχές καλοκαίρι- και να επαναφέρει το αλκοόλ στα γήπεδα των πέντε πρώτων κατηγοριών μετά από 37 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ είχε προβεί στη σχετική απαγόρευση το 1985. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έχει εκφράσει τις ενστάσεις της για την εν λόγω απόφαση.

sportfm/photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί