Επιστρέφει στον Προμηθέα ο Γιατράς!

Έτοιμος να επιστρέψει στον Προμηθέα είναι ο Μάκης Γιατράς, καθώς φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί να διαδεχθεί τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Αχαιών.Ο 50χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τα… κατατόπια, αφού εργαζόταν στην ομάδα της Πάτρας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.Όπως όλα δείχνουν, ο Γιατράς θα αναλάβει το «τιμόνι» […]

Έτοιμος να επιστρέψει στον Προμηθέα είναι ο Μάκης Γιατράς, καθώς φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί να διαδεχθεί τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Αχαιών.
Ο 50χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τα… κατατόπια, αφού εργαζόταν στην ομάδα της Πάτρας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.
Όπως όλα δείχνουν, ο Γιατράς θα αναλάβει το «τιμόνι» του Προμηθέα μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, ενώ δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο το γεγονός πως εργάζεται παράλληλα ως ομοσπονδιακός της Εθνικής Νέων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος προπονητής θα καθοδηγήσει τους Αχαιούς στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λαύριο την προσεχή Τετάρτη (20/4, 17:00).

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί