Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα της Πορτογαλίας

Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τις ομάδες και τους φιλάθλους στην Πορτογαλία. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντόνιο Κόστα ανακοίνωσε άλλες δύο ημερομηνίες-σταθμούς (14 και 28 Ιουνίου), προκειμένου η χώρα να επιστρέψει ακόμη περισσότερο στην κανονικότητα, μετά την πανδημία.Μεταξύ των όσων ανακοινώθηκαν ήταν ότι από τις 14 Ιουνίου οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορούν να […]

Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τις ομάδες και τους φιλάθλους στην Πορτογαλία. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντόνιο Κόστα ανακοίνωσε άλλες δύο ημερομηνίες-σταθμούς (14 και 28 Ιουνίου), προκειμένου η χώρα να επιστρέψει ακόμη περισσότερο στην κανονικότητα, μετά την πανδημία.
Μεταξύ των όσων ανακοινώθηκαν ήταν ότι από τις 14 Ιουνίου οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορούν να φιλοξενήσουν φιλάθλους στις εξέδρες, σε ποσοστό 33% της συνολικής χωρητικότητάς τους. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως αν η κατάσταση με τον covid-19 δεν χειροτερεύσει μέσα στο καλοκαίρι, το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με κόσμο στα γήπεδα.
Επίσης, έγινε γνωστό πως από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στις προπονήσεις, πέρα από την αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου υγείας, όπως αυτό έχει συνταχθεί από τη Γενική Διεύθυνση Υγείας της χώρας.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί