Επίσημο: Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι με κάθε επισημότητα και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Άγγλος φορ ανακοινώθηκε κι επιστρέφει με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντλεσμπρο για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, της τάξεως των 800.000 ευρώ (1,2 εκατ. ευρώ […]

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι με κάθε επισημότητα και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Άγγλος φορ ανακοινώθηκε κι επιστρέφει με τη μορφή δανεισμού από τη Μίντλεσμπρο για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς στα 3 εκατ. ευρώ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, της τάξεως των 800.000 ευρώ (1,2 εκατ. ευρώ εισέπραττε στην πατρίδα του).
Πέρσι ο 25χρονος άσος έκανε μια μέτρια σεζόν με την ομάδα της Championship μετρώντας 41 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος έπαιξε σε ένα ματς ως αλλαγή για 19 λεπτά και δεν είναι στα βασικά πλάνα.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έψησε» τον Άγγλο με ρίζες από τη Νιγηρία να επιστρέψει και θεωρεί πως θα του λύσει τα χέρια στην επίθεση, τόσο λόγω της ποιότητας και των χαρακτηριστικών του, όσο και επειδή δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής επιστρέφοντας σε ένα γνώριμο περιβάλλον.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί