Επίσημο: Στην Μπολόνια ο Λυκογιάννης

Παίκτης της Μπολόνια είναι και επίσημα ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, που συνεχίζει την καριέρα του στη Serie A, στην οποία αγωνίζεται από το 2018.Ο Έλληνας μπακ-χαφ έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Κάλιαρι και έτσι οι «τζαλομπλού» κινήθηκαν πολύ γρήγορα εξασφαλίζοντας την υπογραφή του 28χρονου, που σύμφωνα με τους Ιταλούς υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο […]

Παίκτης της Μπολόνια είναι και επίσημα ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, που συνεχίζει την καριέρα του στη Serie A, στην οποία αγωνίζεται από το 2018.
Ο Έλληνας μπακ-χαφ έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Κάλιαρι και έτσι οι «τζαλομπλού» κινήθηκαν πολύ γρήγορα εξασφαλίζοντας την υπογραφή του 28χρονου, που σύμφωνα με τους Ιταλούς υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου είναι ιδιαίτερα λιτή, αφού δεν αναφέρει άλλες λεπτομέρειες, ωστόσο γίνεται εκτενής αναφορά στην καριέρα του αριστεροπόδαρου άσου.
Μάλιστα, σημειώνεται ότι για την Μπολόνια είναι ο έβδομος Έλληνας ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα της ομάδας, καθώς έχουν προηγηθεί οι Ζαγοράκης, Μώρας, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Οικονόμου και Τοροσίδης.

sportfm, photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί