Επίσημο: Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Χατζηισαΐας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην ομάδα μας, αυτή τη φορά με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ριζεσπόρ, συμφωνώντας για συμβόλαιο δύο ετών.Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αποτελέσει βασικότατο στέλεχος στο «Αστέρι» κατά την εξαιρετική διετία από το 2017 μέχρι το 2019, που έφερε ισάριθμες […]

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην ομάδα μας, αυτή τη φορά με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ριζεσπόρ, συμφωνώντας για συμβόλαιο δύο ετών.
Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αποτελέσει βασικότατο στέλεχος στο «Αστέρι» κατά την εξαιρετική διετία από το 2017 μέχρι το 2019, που έφερε ισάριθμες παρουσίες στα προκριματικά του Europa League, πραγματοποιώντας συνολικά 67 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας μέχρι και τις κλήσεις της Εθνικής επί θητείας του Μίκαελ Σκίμπε.
Χάρη στην παρουσία του στον Ατρόμητο την εν λόγω διετία, κατάφερε να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του στο τουρκικό πρωτάθλημα και τη Ριζεσπόρ, της οποίας αποτέλεσε ποδοσφαιριστή τα τελευταία δύο χρόνια. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Σερκλ Μπριζ, έχοντας καταλυτική παρουσία για την επίτευξη των στόχων της τότε ομάδας του, κερδίζοντας επί πολλές εβδομάδες θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Έφτασε όμως η στιγμή του επαναπρισμού! Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου συμφώνησε για το νέο του συμβόλαιο και πλέον είναι 100% Ατρόμητος».
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, που ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «5» παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο που επιστρέφω ειδικά για τον Ατρόμητο. Έχω περάσει δύο υπέροχα χρόνια στην ομάδα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Καταφέραμε δύο συνεχόμενες χρονιές να προκριθούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ δεν ξεχνώ ότι μέσω του Ατρόμητου κατάφερα να κληθώ μέχρι και στην Εθνική Ανδρών.
Είχα προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά από τη στιγμή που υπήρξε η προοπτική της επιστροφής μου στον Ατρόμητο, το έθεσα ως προτεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, αλλά και τον προπονητή, Άνχελ Λόπεθ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.
Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές μεταγραφές. Επέστρεψε και ο Ευθύμης (σ.σ. Κουλούρης) και είναι σίγουρο ότι θα χτίσουμε κάτι πολύ δυνατό για τη σεζόν που έρχεται. Πιστεύω πολύ στο πλάνο που υπάρχει.
Τέλος, θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στον κόσμο για τη στήριξή του αυτά τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και που θα παίξω πάλι μπροστά στους οπαδούς μας. Ανυπομονώ να τους ξαναδώ στο γήπεδο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί