Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Νέλσον Ολιβέιρα

O ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον φορ που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη. Οι ασπρόμαυροι δεδομένα ψάχνουν για επιθετικό […]

O ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση επιθετικού και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον φορ που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη.


Οι ασπρόμαυροι δεδομένα ψάχνουν για επιθετικό και πιθανότατα ανάλογα και την περίπτωση του Μίκαελ Κρμέντσικ να κινηθούν και για δυο στράικερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολιβέιρα για 3ετες συμβόλαιο με συνολικές απολαβές πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ και ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολιβέιρα κυκλοφορεί ελεύθερος και μιλάει με την Αλ Ραγιάν, όμως το «βασιλικό» συμβόλαιο που περίμενε δεν ήρθε με αποτέλεσμα να βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στον Δικέφαλο του βορρά και να είναι ο ένας εκ των τριών επιθετικών της ομάδας για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο ​ΠΑΟΚ μιλάει και με τον Σποράρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά ο Ολιβέιρα έχει προβάδισμα και δεν αποκλείεται να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος επιθετικός μέτρησε 36 συμμετοχές σημειώνοντας 10 γκολ και 1 ασίστ ενώ συνολικά με τη φανέλα της αθηναϊκής ομάδας αγωνίστηκε τη τελευταία διετία 70 φορές πετυχαίνοντας 26 τέρματα και μοιράζοντας 10 ασίστ.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί