Επίσημη πρόταση της Νόριτς για Τζόλη!

Χρήστος Τζόλης μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι το πιο «καυτό» όνομα στο ρόστερ του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων, όμως αυτή που βλέπει πιο «ζεστά» την απόκτηση του είναι η Νόριτς.


Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Premier League και έχει στο ρόστερ της και τον Δημήτρη Γιαννούλη, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Τζόλη και περιμένει την απάντηση του.

Ο ΠΑΟΚ συζητάει το ενδεχόμενο πώλησής του, με ένα ποσό που θα προσεγγίζει τα 10 εκατομμύρια, όμως προς το παρόν δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των καναρινιών για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του Στιούαρτ Ουέμπερ, αθλητικού διευθυντή της Νόριτς, ο οποίος τον θεωρεί μία εξαιρετική λύση με μεγάλη προοπτική για την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Σημαντικό ρόλο στις επαφές των δυο ομάδων θα παίξει και το γεγονός ότι έχουν καλές σχέσεις, με τη Νόριτς να είναι έτοιμη ακόμη και να καλύψει το ποσό που θέλει ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Ο Τζόλης εκτόξευσε την αξία του την περσινή σεζόν, έχοντας 46 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας 16 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί