Επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

Άτυχος με όλη τη σημασία της λέξης ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ, αφού ο Έλληνας τενίστας παρά την μεγάλη του προσπάθεια, τραυματίστηκε στο τέλος του δεύτερου σετ, κάτι που τον επηρέασε στην απόδοσή του και οδήγησε στον αποκλεισμό του (2-1 σετ) από την συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο […]

Άτυχος με όλη τη σημασία της λέξης ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση κόντρα στον Ούγκο Ουμπέρ, αφού ο Έλληνας τενίστας παρά την μεγάλη του προσπάθεια, τραυματίστηκε στο τέλος του δεύτερου σετ, κάτι που τον επηρέασε στην απόδοσή του και οδήγησε στον αποκλεισμό του (2-1 σετ) από την συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο μονό ανδρών.
Πλέον, ο 22χρονος τενίστας καλείται να πάρει μερικές ανάσες και πλάι στην Μαρία Σάκκαρη να αγωνιστούν στο διπλό ανδρών-γυναικών και να κυνηγήσουν εκεί μια διάκριση. Φυσικά, μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι ο Τσιτσιπάς και αν θα μπορέσει να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Στέφανος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο σετ, αφού μετά το αρχικό 1-1 στα game, εκτόξευσε τη διαφορά στο 5-1, για να το κατακτήσει τελικά με 6-2.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί