Επιμένουν στην Αγγλία: «Τελειώνει» του Καρβάλιο στον Ολυμπιακό

Ο Ζοάο Καρβάλιο είναι ένας παίκτης που ακούγεται αρκετά έντονα για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, με τους Άγγλους να θεωρούν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Στο Νησί επιμένουν ότι οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη για να τον αποκτήσουν και όπως αναφέρουν είναι θέμα χρόνο […]

Ο Ζοάο Καρβάλιο είναι ένας παίκτης που ακούγεται αρκετά έντονα για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, με τους Άγγλους να θεωρούν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Στο Νησί επιμένουν ότι οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη για να τον αποκτήσουν και όπως αναφέρουν είναι θέμα χρόνο να κλείσει το θέμα και ο Πορτογάλος μέσος να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι αναφέρουν πως η υπόθεση του Πορτογάλου χαφ θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ δεν κάνουν λόγο για δανεισμό αλλά για παραχώρηση του παίκτη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Καρβάλιο από την πλευρά του δεν «καίγεται» να μείνει στη Νότιγχαμ, ειδικά από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα, ενώ ειδικά στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι ούτε στην αποστολή της αγγλικής ομάδας. Η περίπτωση του Πορτογάλου δεν έχει ξεκαθαρίσει και ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας μιας και μετά ολοκληρώνονται οι χειμερινές μεταγραφές.

Τα αγγλικά ΜΜΕ πάντως βουίζουν για τον Καρβάλιο και τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη, ο οποίος δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών ακόμη και να βρεθεί στην Αθήνα για τους Πειραιώτες.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί