ΕΠΙΚΗ «παντόφλα» – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ο γόης του Παρισιού, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ τα τελευταία χρόνια απασχολεί μόνο με την εξωγηπεδική του ζωή και τώρα τράβηξε πάλι τα φώτα της δημοσιότητας, έπειτα από ερωτικό σκάνδαλο με τηλεοπτική παρουσιάστρια και σέξι μοντέλο. Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο, λίγες μέρες αφού παραβίασε τους κανόνες υγιεινής για να πάει […]

Ο γόης του Παρισιού, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ τα τελευταία χρόνια απασχολεί μόνο με την εξωγηπεδική του ζωή και τώρα τράβηξε πάλι τα φώτα της δημοσιότητας, έπειτα από ερωτικό σκάνδαλο με τηλεοπτική παρουσιάστρια και σέξι μοντέλο.

Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο, λίγες μέρες αφού παραβίασε τους κανόνες υγιεινής για να πάει σε πάρτι.

Η σχέση με την παρουσιάστρια


Μπορεί μέχρι πρότινος να αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πιο διάσημος είναι για την ερωτική του ζωή κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του στη Παρί, συμπεριλαμβανομένου ενός άσχημου χωρισμού με την Αουρα Ρουίθ, η οποία κατηγόρησε δημόσια τον Ροντρίγκεθ ότι παραμελούσε τον τρίτο από τους τέσσερις γιους του, τον Νάιαν.

Έχει παιδί με πρώην συμπαίκτη του


Το ζευγάρι ξεκίνησε αγωγές μετά το φθινόπωρο του 2018, αλλά φάνηκε να συμφιλιώθηκε, αλλά ο Χεσέ τα χάλασε πάλι όλα όταν φάνηκε πως έχει σχέση με το μοντέλο Ρόσιο Αμάρ.


Ο Χεσέ γνώριζε την σέξι καλλονή επειδή έχει ένα παιδί με έναν από τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε ένα βίντεο που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η Αούρα Ρουίθ να προσπαθεί θυμωμένα να περάσει από την πόρτα του σπιτιού του ποδοσφαιριστή όταν υποψιάστηκε ότι ήταν μέσα με το μοντέλο

«Την νύχτα του βίντεο, ήμουν μαζί του και η Αούρα τον καλούσε κάθε πέντε λεπτά. Κοιμηθήκαμε στον καναπέ και χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Ήταν εκείνη και μου ζήτησε να κρυφτώ. Έτρεξα στο μπάνιο ενώ με προσβάλλει και κατέστρεψε όλα τα έπιπλα», είπε η Άμαρ.

Δείτε:

https://www.instagram.com/tv/CIT_HMuKodf/?utm_source=ig_embed

Η Αμάρ ισχυρίστηκε ότι η Αούρα είχε ζητήσει να της μιλήσει επειγόντως την επόμενη μέρα και περιέγραψε το ζευγάρι ως «εξαιρετικά τοξικό» και είπε ότι είχε επίσης «σεξουαλικές συναντήσεις» με τον Ροντρίγκεζ σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μαδρίτης.

Όλα αυτά έφεραν το τέλος του παίκτη από τον γαλλικό σύλλογο και πρόλαβε να κάνει μόλις 18 εμφανίσεις.

Δείτε την παρουσιάστρια Αούρα Ρουίθ και το μοντέλο Αμάρ Ρόσιο.

https://www.instagram.com/p/CIVMn0vnqNW/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CB8Z-ciij-C/?utm_source=ig_embed

ΠΗΓΗ: sputniknews

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί