Επέστρεψε μετά από δύο μήνες ο Μακέντα!

Η επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού -έστω και σε ένα μέρος του προγράμματος- μετά από δύο μήνες ήταν το γεγονός της Δευτέρας (04/04) στο «Γεώργιος Καλαφάτης»!Ο Ιταλός επιθετικός συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος των «πράσινων», προτού συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και έδειξε ότι σταδιακά επανέρχεται πλήρως.Στα της προπόνησης, όσοι ποδοσφαιριστές του […]

Η επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού -έστω και σε ένα μέρος του προγράμματος- μετά από δύο μήνες ήταν το γεγονός της Δευτέρας (04/04) στο «Γεώργιος Καλαφάτης»!
Ο Ιταλός επιθετικός συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος των «πράσινων», προτού συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και έδειξε ότι σταδιακά επανέρχεται πλήρως.
Στα της προπόνησης, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.
Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες και μένει να δούμε αν η θλάση που υπέστη χθες είναι ελαφριάς ή βαριάς μορφής.

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί