Έπαθε… Ομπράντοβιτς ο προπονητής της Ρίγας: «Άντε γ@@@@ε!» (video)

«Πυρ και μανία» ήταν ο Γιάνις Γκαϊλίτις με αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του στο ματς της Ρίγας με την Ιγκοκέα, για το Basketball Champions League. Η ομάδα της Λετονίας έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, με τον προπονητή της να καλεί τάιμ άουτ και να αρχίζει τον… εξάψαλμο στους παίκτες του, […]

«Πυρ και μανία» ήταν ο Γιάνις Γκαϊλίτις με αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του στο ματς της Ρίγας με την Ιγκοκέα, για το Basketball Champions League.

Η ομάδα της Λετονίας έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο, με τον προπονητή της να καλεί τάιμ άουτ και να αρχίζει τον… εξάψαλμο στους παίκτες του, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς την έκρηξή του σε ένα παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την ΤΣΣΚΑ, στη Μόσχα.

Ο Γκαϊλίτις ήταν εκνευρισμένος με την απάθεια των παικτών του και τα εύκολα λάθη που έκαναν, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Έχουμε χάσει κάθε μπάλα και δεν ακολουθείτε το πλάνο. Σταματήστε να παίζετε σαν παιδιά. Άντε γ@@@@ε!».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, περισσότερα «πυρά» συγκέντρωσε ο Αζάια Πινιέιρο, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους στην ήττα της Ρίγας από την Ιγκοκέα με σκορ 91-75.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί