Σε συζητήσεις με την πλευρά του Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα του μεγάλου προστίμου που του επιβλήθηκε μετά από επεισόδιο που είχε σε προπόνηση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξ αρχής είχε θεωρήσει υπερβολικό το πρόστιμο και με mail του στην ΠΑΕ είχε ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση υποστηρίζοντας πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του.
Πάντως ο ίδιος δεν έκανε προσφυγή και συνέχισε να συμμετέχει στην καθημερινότητα της ομάδας. Στην ΕΠΟ πήγε η πλευρά του Παναθηναϊκού, καθώς βάσει κανονισμού ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει την ομοσπονδία από τη στιγμή που επέβαλε πρόστιμο άνω του 3% των ετήσιων απολαβών του ποδοσφαιριστή. Αν δεν το έκανε, τότε ο Βιγιαφάνιες θα είχε δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά και θα κέρδιζε την προσφυγή του.
Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες θα λύσουν το θέμα εξωδικαστικά. Ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας, όπως φάνηκε και από την παρουσία του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
