Στα πλέι οφ θα κληθεί να διεκδικήσει την πρόκριση της στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ η Πορτογαλία, μετά την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από την Σερβία.
Το αποτέλεσμα αυτό είχε σαν συνέπεια να επικρατεί απογοήτευση και εκνευρισμός στις τάξεις της. Χαρακτηριστικό είναι το σκηνικό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει μετά βίας το χέρι του στον Φερνάντο Σάντος φωνάζοντας εκνευρισμένος.
Σε ερώτηση που έγινε μετά το τέλος του αγώνα στον ομοσπονδιακό προπονητή της Πορτογαλίας και πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, για το τι συνέβη με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτός απάντησε τα εξής: «Έλεγε σε έναν άλλον παίκτη ότι στο πρώτο ματς είχε πετύχει ένα γκολ και του το είχαν ακυρώσει. Ήταν εκνευρισμένος, όπως ήμουν κι εγώ».
sdna
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ.Φάμελλος στο 20ό Πολύ-συνέδριο: «Αυτή η κυβέρνηση δεν διορθώνεται, μόνο πέφτει»
- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Μαρινέλλα
- «No Kings»: Μαζικές διεθνιστικές διαδηλώσεις κατά του Τραμπ στις ΗΠΑ – Vid
- Γυναίκα κάνει πετάλι στην μόνη πίστα αγώνων Monorail στον κόσμο και γίνεται viral, vid
- Η αναγέννηση της Δημοτικής Αστυνομίας – Όλο το σχέδιο του ΥΠΕΣ για την αναβάθμιση της ασφάλειας των πόλεων
- Αμερικανικά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για χερσαίες επιχειρήσεις εβδομάδων στο Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 82χρονος στα Κουφάλια – Συνελήφθη η 77χρονη σύζυγός του
- Το βίντεο με το περιστέρι μέσα στο μετρό της Βοστώνης έγινε viral! ΒΙΝΤΕΟ
- Οι Χούθι της Υεμένης εξαπέλυσαν δεύτερη επίθεση κατά του Ισραήλ
- e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 500.000 Ευρωπαϊκές Κάρτες Ασφάλισης Ασθενείας εκδόθηκαν το 2025









