Ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι υπογράφει στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μήτογλου!

Οριστικά στην Αρμάνι Μιλάνο μετακομίζει ο Ντίνος Μήτογλου, που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ιταλικής ομάδας και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Κυριακή (20/6) το βράδυ.Παρά την προσπάθεια… ανατροπής που επιχείρησαν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» τις τελευταίες ώρες, ο 25χρονος φόργουορντ είχε λάβει ήδη την απόφασή του, καθώς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τα […]

Οριστικά στην Αρμάνι Μιλάνο μετακομίζει ο Ντίνος Μήτογλου, που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ιταλικής ομάδας και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Κυριακή (20/6) το βράδυ.
Παρά την προσπάθεια… ανατροπής που επιχείρησαν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» τις τελευταίες ώρες, ο 25χρονος φόργουορντ είχε λάβει ήδη την απόφασή του, καθώς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα άκουσε από τον Έτορε Μεσίνα.
Από ‘κει και πέρα, ο Μήτογλου θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ η ανακοίνωση της μεταγραφής πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το κίνητρο του ικανότατου φόργουορντ για τη μετακίνηση στην Ιταλία δεν ήταν το οικονομικό, όπως εξήγησε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίστηκε την τελευταία τετραετία.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί