«Ενδιαφέρεται για Σφιντέρσκι η Μπολόνια»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα, με τον Πολωνό να έρχεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ πριν από δυο χρόνια για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σφιντέρσκι με το «καλημέρα» μπήκε στα παπούτσια του Σέρβου στράικερ και είναι μέχρι και σήμερα μια αξιόπιστη λύση για […]

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποτελεί έναν από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα, με τον Πολωνό να έρχεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ πριν από δυο χρόνια για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.


Ο Σφιντέρσκι με το «καλημέρα» μπήκε στα παπούτσια του Σέρβου στράικερ και είναι μέχρι και σήμερα μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου του βορρά. Ο Πολωνός επιθετικός μάλιστα εμπλέκεται και σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μίκαελ Κρμέντσικ, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως είναι στο στόχαστρο της Μπολόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον 24χρονο επιθετικό, ενώ τονίζεται πως οι άνθρωποι της Μπολόνια έχουν ξεκινήσει τις επαφές προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του ίδιου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σφιντέρσκι τη φετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 7 τέρματα σε 15 εμφανίσεις.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί