Ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κοζέρ με την Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ

Η χρονιά για την Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Liga Ensesa απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Φαμπιάν Κοζέρ στο τελευταίο μισό της σεζόν -όπως συνηθίζει- να αποτελεί σημαντικός πόλος για την ομάδα του και καθοριστικός στην έκβαση των αποτελεσμάτων.Με τα δεδομένα πλέον να έχουν αναστραφεί και με την «βασίλισσα» να θέλει […]

Η χρονιά για την Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Liga Ensesa απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Φαμπιάν Κοζέρ στο τελευταίο μισό της σεζόν -όπως συνηθίζει- να αποτελεί σημαντικός πόλος για την ομάδα του και καθοριστικός στην έκβαση των αποτελεσμάτων.
Με τα δεδομένα πλέον να έχουν αναστραφεί και με την «βασίλισσα» να θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της για τουλάχιστον έναν χρόνο, έτσι φαίνεται πως αλλάξει και στο κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Ο Γάλλος γκαρντ σκέφτεται να συμμετάσχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ, προσδίδοντας βάθος στο σύνολο του Βινσάντ Κολέ.
«Οι Μπορίς Ντιαό και Βινσάντ Κολέ με κάλεσαν κατά την διάρκεια των playoffs. Χάρηκα. Αυτό δείχνει πως η σκληρή δουλειά έχει αποτέλεσμα. Τους ζήτησα να μου επιτρέψουν να ολοκληρώσω τη σεζόν και να το συζητήσουμε. Το καλοκαίρι συνήθως γεμίζω τις μπαταρίες μου για την επόμενη σεζόν αλλά η ευκαιρία είναι καλή. Μερικοί που είπαν να μην πάω και πως με καλούν επειδή ο Ντε Κολό δεν θα είναι. Το να πω όχι πάει να πει πως βάζω πάνω από όλα το εγώ μου. Το να μου λένε πως μπορώ να έχω ρόλο και πως είμαι ο κατάλληλος για να αναπληρώσει το κενό του Ντε Κολό με τιμά. Η Εθνική παραμένει ένας μικρός λεκές στην καριέρα μου. Μετανιώνω που πολλού Γάλλοι δεν ξέρουν τι παίκτης είμαι επειδή δεν με είδαν να παίζω πολύ», τόνισε ο Κοζέρ που έχει απουσία κοντά στα 10 χρόνια από τους ”τρικολόρ”.

sportfm, photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί