Η χρονιά για την Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Liga Ensesa απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Φαμπιάν Κοζέρ στο τελευταίο μισό της σεζόν -όπως συνηθίζει- να αποτελεί σημαντικός πόλος για την ομάδα του και καθοριστικός στην έκβαση των αποτελεσμάτων.
Με τα δεδομένα πλέον να έχουν αναστραφεί και με την «βασίλισσα» να θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της για τουλάχιστον έναν χρόνο, έτσι φαίνεται πως αλλάξει και στο κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Ο Γάλλος γκαρντ σκέφτεται να συμμετάσχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ, προσδίδοντας βάθος στο σύνολο του Βινσάντ Κολέ.
«Οι Μπορίς Ντιαό και Βινσάντ Κολέ με κάλεσαν κατά την διάρκεια των playoffs. Χάρηκα. Αυτό δείχνει πως η σκληρή δουλειά έχει αποτέλεσμα. Τους ζήτησα να μου επιτρέψουν να ολοκληρώσω τη σεζόν και να το συζητήσουμε. Το καλοκαίρι συνήθως γεμίζω τις μπαταρίες μου για την επόμενη σεζόν αλλά η ευκαιρία είναι καλή. Μερικοί που είπαν να μην πάω και πως με καλούν επειδή ο Ντε Κολό δεν θα είναι. Το να πω όχι πάει να πει πως βάζω πάνω από όλα το εγώ μου. Το να μου λένε πως μπορώ να έχω ρόλο και πως είμαι ο κατάλληλος για να αναπληρώσει το κενό του Ντε Κολό με τιμά. Η Εθνική παραμένει ένας μικρός λεκές στην καριέρα μου. Μετανιώνω που πολλού Γάλλοι δεν ξέρουν τι παίκτης είμαι επειδή δεν με είδαν να παίζω πολύ», τόνισε ο Κοζέρ που έχει απουσία κοντά στα 10 χρόνια από τους ”τρικολόρ”.
sportfm, photo pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Επίθεση σε ανθρακωρύχους παραμονή Πρωτοχρονιάς – Τρεις νεκροί, 7 αγνοούμενοι
- Φονική πυρκαγιά σε μπαρ στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία
- Τραμπ: Παίρνω περισσότερη ασπιρίνη από αυτή που μου συστήνουν οι γιατροί, γι’ αυτό έχω μώλωπες
- Η Λίλι Κόλινς γιορτάζει την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» με το πιο εμβληματικό look της σεζόν
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 87 πολιτικοί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν λόγω Πρωτοχρονιάς
- Σας περίσσεψε χαρτί περιτυλίγματος από τα δώρα των γιορτών; Έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά
- «Καημένοι Ευρωπαίοι» – Η ανάρτηση του Ντμίτριεφ προκαλεί ενδιαφέρον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
- Η Κρίστι Νόεμ χόρεψε το «Ice Ice Baby»…με αναφορές στο ICE για τους μετανάστες, vid
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας









