Ένα σάντουιτς που αγόρασε οπαδός ομάδας στην Αθήνα έγινε viral…σε όλη τη Σκωτία

Η Αμπερντίν ηττήθηκε με 6-0 εντός γηπέδου από την ΑΕΚ, αλλά για έναν οπαδό της σκωτσέζικης ομάδας η στενοχώρια επιδεινώθηκε αφού πλήρωσε 6 λίρες (7 ευρώ), όπως ισχυρίζεται για ένα σάντουιτς που χαρακτηρίστηκε ως «τερατώδες».

Δημοσιεύτηκε στο Footy Scran, μια κοινωνική πλατφόρμα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου από ιρλανδικές, σκωτσέζικες και βρετανικές εφημερίδες. Η φωτογραφία έδειχνε ένα “κακό” σάντουιτς με κοτόπουλο που αγόρασε ένας οπαδός της Αμπερντίν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης.

Η ανάρτηση έγραφε: «Πανίνι με κοτόπουλο στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για τους οπαδούς της Αμπερντίν την Πέμπτη».

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να χάσω με 6-0 ή αυτό το τερατούργημα» γράφουν στα σχόλια που έπεσαν “βροχή” από Έλληνες και ξένους.

Δεν θα το τάιζα αυτό ούτε στον σκύλο μου” έγραψε ένας άλλος.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ.

Είναι αστείο;

Ως Έλληνας, αυτό είναι προσβολή

Κανείς δεν ξέρει από πού αγόρασε αυτό το σάντουιτς ο συγκεκριμένος οπαδός αλλά σίγουρα δεν χαρακτηρίζει το ελληνικό φαγητό.

Ο επόμενος αγώνας της Αμπερντίν στο UEFA Europa Conference League είναι εκτός έδρας με την Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στις 6 Νοεμβρίου.

Δείτε την ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί