Ελληνοτουρκικό επεισόδιο και στο αεροδρόμιο: Οι Τούρκοι της «Γαλατά» αρνήθηκαν να εφαρμόσουν το ελληνικό πρωτόκολλο covid

Προς ακύρωση το φιλικό με τον Ολυμπιακό...

Απρόσμενη εξέλιξη παίρνει για τον Ολυμπιακό η προγραμματισμένη για αύριο φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Γαλατασαράι, που θα αποτελούσε και πρόβα τζενεράλε για την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του τουρκικού συλλόγου προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα και στο «Ελ. Βενιζέλος», ωστόσο δεν της επετράπη η αποχώρηση από το αεροδρόμιο, καθώς όπως φαίνεται δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα μας από την Τουρκία.

Σύμφωνα με αυτό, απαιτείται αρνητικό τεστ κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, ωστόσο η αποστολή της Γαλατά είχε τεστ τις τελευταίες 72 ώρες, γεγονός που δεν έγινε δεκτό από τις ελληνικές αρχές.

Κατόπιν συνεννοήσεων που οδήγησε την παραμονή των Τούρκων στο «Ελ. Βενιζέλος» για πάνω από μία ώρα, η Γαλατά με έντονη δυσαρέσκεια από τον προπονητή της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Τούρκοι δεν έχουν φύγει ακόμα.

Πληροφορίες: sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί