Ο Έλληνας πρώην προπονητής της ΑΕΚ θα αναλάβει πλέον βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ανδρέας Πιστιόλης, ο οποίος ανέλαβε την Γαλατασαράι.
O Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε για την επιλογή του: «Ο Στέφανος Δέδας διαθέτει μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας ως επικεφαλής προπονητής ή πρώτος βοηθός. Ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ, τη Χάποελ Χολόν, σε τουρκικές ομάδες, συνεργάστηκε με τον Γιούρε Ζντοβτς στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτει ενθουσιασμό και κίνητρο να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.
Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ένας άνθρωπος, ο οποίος διαθέτει πολλή εμπειρία και ιδέες, θέλει να έρθει και να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να προσαρμοστούμε. Το γεγονός ότι ο Στέφανος συνεργάστηκε με κάποια μέλη του επιτελείου μας, όπως είπα, θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη και πιο ομαλή. Τον περιμένουμε να ενταχθεί σύντομα στην ομάδα μας και να αρχίσει να δουλεύει μαζί μας, οπότε τον καλωσορίζουμε».
Από την πλευρά του, Δέδας δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος του θρυλικού συλλόγου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω όλη την καρδιά και την προσπάθειά μου για τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, τον κ. Ιτούδη, και όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία λέει «όχι» σε πασχαλινή κατάπαυση πυρός
- Μαρινάκης: Τέλος στη χρόνια ομηρία των περιφερειακών σταθμών
- Βουλγαρία: Το Ιράν μας προειδοποίησε να μην επιτρέψουμε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βουλγαρικά αεροδρόμια
- Παγκόσμιο τσίρκο! Αυτούς τους… “ηγέτες” έχουν τα κράτη, vid
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι μονόδρομος για τον κ. Μητσοτάκη η αποπομπή υπουργών και υφυπουργών»
- Οι Ρώσοι μίλησαν για τον «ξεχασμένο» πόλεμο της Ουκρανίας: «Πάρε την απόφαση», λένε στον Ζελένσκι
- Βρετανός πρωθυπουργός: Δεν θα εμπλακούμε στον πόλεμο της Μ. Ανατολής
- Τραμπ: Εξετάζω σοβαρά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
- Μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων στην Αττική
- Συγκροτήθηκε η Υποεπιτροπή Εκτίμησης Πλημμυρικού Κινδύνου









