Ελευθερόπουλος για τον πάγκο του ΟΦΗ;

Εναν βαθμό έχει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα σε 5 αγωνιστικές και ήδη τον Νίκο Παπαδόπουλο

τον έχουν ζώσει τα φίδια. Για την ακρίβεια, και ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι εάν δεν πάει το τρίποντο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, εκτός έδρας, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον ίδιο. Και η πόρτα της εξόδου θα είναι κοντά.

Ο Παπαδόπουλος είναι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά και γνωρίζει καλά πώς είναι η ζωή του προπονητή. Γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να μείνεις… καρφωμένος στην καρέκλα σου όταν τα αποτελέσματα δεν σε βοηθάνε. Οποιους κι αν έχεις κοντά σου, όσο κι αν σε στηρίζουν οπαδοί, διοικούντες, παίκτες, εάν το γκολ δεν μπει και στο βάλει ο αντίπαλος… έφυγες.

Στην περίπτωση του ΟΦΗ τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα. Η αλλαγή της διοίκησης, με την οικογένεια Μπούση να αναλαμβάνει τα ηνία της ΠΑΕ, είναι μια νέα συγκυρία. Κατά την οποία ο ΟΦΗ θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα πορευτεί. Εάν, λοιπόν, το παιχνίδι με τη Λαμία… στραβώσει, τότε ο Παπαδόπουλος πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Και ήδη υπάρχει ένα όνομα που ακούγεται πολύ δυνατά για αντικαταστάτης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους. Μετά την αποτυχημένη περσινή του παρουσία στην Κέρκυρα είχε κάποιες συζητήσεις, αλλά φαίνεται ότι βρήκε άκρη. Για την ακρίβεια, λέγεται ότι του τη βρήκε ο Πουρσανίδης. Στον ΟΦΗ. Ολα αυτά, βεβαίως, με την υποσημείωση ότι η ομάδα του Ηρακλείου δεν θα νικήσει στη Λαμία. Διότι πολλές φορές η μπάλα κάνει περίεργα παιχνίδια…

Από to10

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu