Ελ Καντουρί: Η μπηχτή τού για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

Δεν έλλειψε η μπηχτή για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ από τον Ελ Καντουρί σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός μέσος αφού μετέφερε συναισθήματα και σκέψεις για την θητεία του μέχρι τώρα και την παραμονή του στην ομάδα ξεκαθάρισε ότι θέλει τίτλους αναφέροντας...

«Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κατακτήσαμε τρία Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θέλω λοιπόν στα επόμενα τρία χρόνια να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε για αυτή την ομάδα», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελ Καντουρί:

Για το πως αισθάνεται για το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα από το 2017:

«Νιώθω σαν να βρίσκομαι εδώ καιρό. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και δεν έχω μείνει ποτέ περισσότερα από τρία χρόνια σε μια ομάδα σε όλη μου την καριέρα. Εδώ συμπλήρωσα τον τέταρτο και ξεκινάμε τον πέμπτο. Είναι μεγάλο διάστημα αλλά πέρασα πολύ καλά».

Για το τι τον έκανε να μείνει στον ΠΑΟΚ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του:

«Είναι ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Αρχικά είναι ο σύλλογος. Όλα είναι τέλεια εδώ για έναν παίκτη. Η οργάνωση, το επιτελείο. Επίσης το να παίζεις στην γεμάτη Τούμπα είναι μια εμπειρία που δύσκολα θα συναντήσεις κάπου αλλού. Είναι και η πόλη. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φανταστική πόλη. Η οικογένεια μου λατρεύει να μένει εδώ, οπότε και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο Ελ Καντουρί του 2017 με αυτόν του 2021:

«Είναι διαφορετικός. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος. Έζησα πολλές δύσκολες στιγμές αυτά τα τέσσερα χρόνια, στιγμές που παρόμοιες δεν είχα βιώσει στο παρελθόν. Αυτές οι δύσκολες στιγμές με βοήθησαν και είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος πλέον, ένας διαφορετικός παίκτης”.

Για το τι περιμένει να πετύχει τα επόμενα 2+1 χρόνια :

“Τίτλους. Φυσικά και θέλω τίτλους. Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια κατακτήσαμε τρία Κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και ένα ακόμα πρωτάθλημα. Θέλω λοιπόν στα επόμενα τρία χρόνια να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε για αυτή την ομάδα».

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την συνεργασία του εκ νέου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Νομίζω πως είναι φανταστικά νέα για την ομάδα και για τους παίκτες. Ξέρουμε τι άνθρωπος είναι τι προπονητής είναι και τι έχει καταφέρει να πετύχει όσο ήταν εδώ. Νομίζω πως η παρουσία του εδώ είναι μόνο θετική για εμάς.. Ας ελπίσουμε πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε όσα πετύχαμε και την προηγούμενη φορά μαζί του».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί