Μπορεί οι αντιδράσεις από την ανακοίνωση της European Super League να είναι πολλές και από πολλούς, ωστόσο η αγορά είδε με θετικό μάτι την κίνηση των 12 για την… απόσχιση από το υπόλοιπο ποδόσφαιρο.
Και η δημιουργία μιας κλειστής λίγκας μεταξύ των κορυφαίων αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τα έσοδά τους, κάτι στο οποίο ποντάρουν και οι επενδυτές.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες η μετοχή της Γιουβέντους σημείωσε άνοδο της τάξης του 12% στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, παρά το γεγονός πως η UEFA απειλεί πως θα αποκλείσει την ιταλική ομάδα από κάθε άλλη δραστηριότητα και τους παίκτες από τις Εθνικές ομάδες.
Ανάλογη άνοδο σημείωσε και η μετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρουσίασε άνοδο 11% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, δείχνοντας επί της ουσίας πως η αγορά… τζογάρει στα διαφαινόμενα δισεκατομμύρια που αναμένεται να έρθουν από την European Super League.
photo vid sccreenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κραυγή αγωνίας στην Ε.Ε.: «Θα φέρετε τεράστια άνοδο των τιμών στα καύσιμα»
- Η συγκινητική κίνηση ανθρώπων στην Ρωσία σε σχέση με το Ιράν που τόνισε η Ζαχάροβα
- ΣτΕ: Πότε ο διαζευγμένος πατέρας έχει δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν το παιδί του
- Σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» τα δρομολόγια του Τραμ από αύριο Πέμπτη
- Μαγεία από ψηλά! Οι χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων σε 34 δευτερόλεπτα, Vid
- Δεν είναι σενάριο ταινίας: Πλούσιοι Δυτικοί πλήρωναν για να σκοτώνουν αμάχους στην πολιορκία του Σαράγεβο
- Για νέα εθνική πυξίδα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας
- Ενεργειακές εγκαταστάσεις πλήττονται – Η Ρωσία προειδοποιεί για όλο αυτό που συμβαίνει
- Το 75% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει υιοθετήσει το ΑΙ, σύμφωνα με έρευνα
- Σουηδός υπήκοος εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν, δηλώνει η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας









