«Έκρηξη» από τον Ναϊνγκολάν: «Μου έχετε σπάσει τα @@@δια»

Με ένα απίστευτο ξέσπασμα στο instagram o Ράτζα Ναϊνγκολάν διάψευσε δηλώσεις που του αποδόθηκαν την Δευτέρα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, μόλις μία ημέρα μετά το χατ- τρικ του Πορτογάλου εναντίον της ομάδας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μέσος της Κάλιαρι φέρονταν να είχε δηλώσει ότι «εάν ο Ρονάλντο έσωσε τη σεζόν του σημειώνοντας ένα χατ-τρικ […]

Με ένα απίστευτο ξέσπασμα στο instagram o Ράτζα Ναϊνγκολάν διάψευσε δηλώσεις που του αποδόθηκαν την Δευτέρα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, μόλις μία ημέρα μετά το χατ- τρικ του Πορτογάλου εναντίον της ομάδας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μέσος της Κάλιαρι φέρονταν να είχε δηλώσει ότι «εάν ο Ρονάλντο έσωσε τη σεζόν του σημειώνοντας ένα χατ-τρικ στην 14η θέση της κατάταξης, που σε 27 παιχνίδια έχει δεχτεί 46 γκολ, ας είναι ικανοποιημένος. Κρίμα που εκείνα τα γκολ δεν τα σημείωσε στο Champions League την περασμένη Τρίτη και τώρα τα προημιτελικά θα τα παρακολουθήσει από τον καναπέ όπως εγώ».

Ωστόσο, ο Ναϊνγκολάν υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ αυτές τις δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε με δύο instastories. Στο πρώτο έβαλε τη φερόμενη δήλωσή του και στο δεύτερο την επίσημη θέση του για αυτό:

«Τώρα από που να αρχίσω… Τώρα ο κόσμος χρησιμοποιεί το όνομά μου σαν να έκανα εγώ εκείνες τις δηλώσεις; Βρείτε σας παρακαλώ που έκανα αυτές τις δηλώσεις.

Μου έχετε σπάσει τα αρ@@@@@@. Δεύτερο σημείο: πώς γίνεται να μιλάω έτσι σαν να είμαι χαρούμενος που η Κάλιαρι έχει δεχτεί τόσα πολλά γκολ και που έχει τέτοια θέση στη βαθμολογία;

Σας παρακαλώ φτάνει με αυτές τις μαλ@@@@@@. Έπειτα για έναν τέτοιο πρωταθλητή έχω μόνο σεβασμό. Οπότε φτάνει με τα λόγια που ακούγονται σε μπαρ…».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί