Έκπληξη με γαλλικό «εμφύλιο» στον τελικό του Champions League;

Σήμερα ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για τον μεγάλο τελικό.

Μπάγερν Μονάχου και Λιόν διεκδικούν σήμερα (22:00 Cosmote Sport 1HD) το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League στη Λισαβόνα στις 23/8.

Η νικήτρια ομάδα του παραπάνω ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία χθες έκανε… περίπατο κερδίζοντας άνετα με σκορ 3-0 την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Λειψία.


Οι Μπάγερν και Λιόν θα συναντηθούν για 1η φορά από το 2010 σε ημιτελικό της διοργάνωσης. Ήταν τότε που οι Βαυαροί με δύο νίκες (1-0 και 3-0) απέκλεισαν τους Γάλλους, αλλά έχασαν (2-0) τον τελικό από την Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο. Έχοντας…κατεδαφίσει την Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν θεωρείται πλέον ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το φετινό Champions League.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Λιόν δεν είχε εύκολο δρόμο. Κατάφερε να αποκλείσει τη Γιουβέντους στην φάση των «16» και νίκησε το φαβορί, Μάντσεστερ Σίτι στους προημιτελικούς. Η γαλλική ομάδα παίζει εξαιρετικά, έχει στρατηγική και σίγουρα δεν τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους Βαυαρούς.

Σημειώνεται ότι μια νίκη-αποκλεισμός απέναντι στους Γάλλους θα …βοηθήσει τον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει από αύριο το βράδυ θέση στα play-off του Champions League 2020-21 και έτσι σε κάθε περίπτωση, ακόμα και του αποκλεισμού του, θα έχει σίγουρη θέση στους ομίλους του Europ League.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί