Εκπληκτικό: Ο Χασάν «πλήγωσε» ξανά την Μαρσέιγ πριν από ακριβώς πέντε χρόνια! (vid)

Απίστευτο deja vu για τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος στις 22 Οκτωβρίου 2015 είχε σκοράρει ξανέ εναντίον της Μαρσέιγ με τη Μπράγκα, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Βράδυ 22ης Οκτωβρίου. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από ακριβώς πέντε χρόνια. Ο Αχμέντ Χασάν, στα 22 του τότε, είχε χάσει μόλις μία ημέρα πριν […]

Απίστευτο deja vu για τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος στις 22 Οκτωβρίου 2015 είχε σκοράρει ξανέ εναντίον της Μαρσέιγ με τη Μπράγκα, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του.


Βράδυ 22ης Οκτωβρίου. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από ακριβώς πέντε χρόνια. Ο Αχμέντ Χασάν, στα 22 του τότε, είχε χάσει μόλις μία ημέρα πριν τον πατέρα του, παρ’ όλα αυτά την επόμενη μέρα δίνει κανονικά το “παρών”, προφανώς μετά από επιθυμία του ίδιου, στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπράγκα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα.

Αντίπαλος; Η Μαρσέιγ! Nαι, σωστά φαντάζεστε. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε σκοράρει και τότε κόντρα στους Μασσαλούς, ανοίγοντας το σκορ στο 61ο λεπτό με ένα εκπληκτικό ψιλοκρεμαστό και το πανηγυρίζει με δάκρυα στα μάτια, φιλώντας το μαύρο περικάρπιο που φορούσε στο αριστερό χέρι του. Εν τέλει η πορτογαλική ομάδα πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-2 που έμελλε στο τέλος να τη φέρει στην κορυφή του ομίλου.

Πέντε χρόνια μετά, ο Χασάν θα κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και ο μεγάλος δήμιος της Μαρσέιγ. Στο 91ο λεπτό ο διεθνής στράικερ καρφώνει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μανταντά, όπως είχε πράξει και τότε και χαρίζει μία μεγάλη νίκη στους “ερυθρόλευκους”.

«Είναι πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή για εμένα. Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια έχασα τον πατέρα μου και του το αφιερώνω αυτό και όλα όσα έχω πετύχει. Σαν σήμερα είχα πετύχει ξανά γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη», δήλωσε ο Αιγύπτιος.

Από sdna

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί