Έκοψε Λέβι Γκαρσία ο Μαρτίνς, στην ΑΕΚ ο παίκτης

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Λέβι Γκαρσία. Πίσω για την απόκτηση του Λέβι Γκαρσία έκανε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τον διεθνή εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η μεταγραφή του […]

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Λέβι Γκαρσία. Πίσω για την απόκτηση του Λέβι Γκαρσία έκανε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τον διεθνή εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος θέλει έναν «νέο Ποντένσε» για να καλυφθεί το κενό που έμεινε με την αποχώρηση του Πορτογάλου εξτρέμ στην Γουλβς.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται υπό άκρα μυστικότητα για τον εξτρέμ.

Σήμερα το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ο παίκτης μέσα στην εβδομάδα και να δηλωθεί, παράλληλα, στη λίστα της UEFA για τα πλέι οφ του Champions League με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες για τον οποίο φαίνεται πως θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός τελικά να κινηθεί για παίκτη-έκπληξη για να μπορέσει να καλύψει το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ του.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, επανέρχεται στην «ερυθρόλευκα» επικαιρότητα το όνομα του Ματέο Γκαρσία, όμως φαίνεται πως δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Μαρτίνς που θέλει οπωσδήποτε έναν παίκτη με τα προσόντα του συμπατριώτη του εξτρέμ.

Από sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί