Εκλογές ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Γυρίζει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο αρχηγός της Εθνικής του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης αναλαμβάνει τα ηνία στην ΕΠΟ


Νέα εποχή ξημέρωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς το εκλογικό σώμα τον ψήφισε πανηγυρικά στις εκλογές της ΕΠΟ χαρίζοντάς του τις 66 από τις 68 ψήφους! Οι τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά βρίσκονται στα χέρια ενός ανθρώπου, ο οποίος έπαιξε μπάλα, μεγαλούργησε με την Εθνική ομάδα αλλά και σε επίπεδο συλλόγων και γνωρίζει τι πραγματικά εστί ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη φορά που τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου τα κρατά ένας άλλοτε μεγάλος ποδοσφαιριστής…

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης θα ανακηρυσσόταν πανηγυρικά νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ήταν βέβαιο ότι η πλειοψηφία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα τον ακολουθούσε. Κάτι που… σφραγίστηκε με την απόσυρση της έτερης υποψηφιότητας για την προεδρία. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας αποσύρθηκε από την κούρσα της διαδοχής του απερχόμενου προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου, δηλώνοντας κι αυτός τη στήριξή του προς το πρόσωπο του «Ζαγόρ».

Αλλωστε, κατά πληροφορίες, η υποψηφιότητα Νίκα είχε κατατεθεί για τυπικούς λόγους και για να μην υπάρξει ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών και ορισμός προσωρινής διοικούσας επιτροπής σε περίπτωση κωλύματος του Ζαγοράκη.

Εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής έμειναν οι διεθνείς:

Αγγελος Χαριστέας (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Κέρκυρας) 14 ψήφους
Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Ρεθύμνου) 15 ψήφους
Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά) 14 ψήφους
Παντελής Καφές (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Λασιθίου) 13 ψήφους

Στο ΔΣ της ΕΠΟ εξελέγησαν οι «11» που είχαν τη στήριξη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είναι οι (με τη σειρά που προκύπτει από τις ψήφους που πήραν:

Στέργιος Αντωνίου
Παναγιώτης Δημητρίου
Γιώργος Χατζησαρόγλου
Μάνος Γαβριηλίδης
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δημήτρης Μπουχλαριώτης
Λεωνίδας Θωμαΐδης
Παναγιώτης Παπαχρήστος
Κλέαρχος Τζαφέρης
Κυριάκος Φύτρας
Άγγελος Δανιήλ

ethnos/ photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί