«Έκλεισε» Περέιρα ο ΠΑΟΚ – Οριστικό «ναυάγιο» με Γιάνκο

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα είναι ο ΠΑΟΚ! Ο 21χρονος αριστερός μπακ αποτελεί την επιλογή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη συγκεκριμένη θέση και τελικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, έπειτα από διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, έφτασαν σε συμφωνία και ο νεαρός θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. […]

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα είναι ο ΠΑΟΚ!

Ο 21χρονος αριστερός μπακ αποτελεί την επιλογή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη συγκεκριμένη θέση και τελικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, έπειτα από διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, έφτασαν σε συμφωνία και ο νεαρός θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όπως επιβεβαιώνει η ίδια η ΠΑΕ, ο παίκτης συμφώνησε με την πρόταση που του κατατέθηκε και από τη στιγμή που καλύφθηκε και η διαφορά με την ομάδα του, τη Βίκινγκ, πλέον είναι θέμα χρόνου και διαδικαστικών η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το κόστος αναμένεται να φτάσει τις 700.000 ευρώ και είναι μία περίπτωση ανεξάρτητη από το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Σαϊντί Γιάνκο, η πιθανότητα απόκτησής του έχει «ναυαγήσει» οριστικά και ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί ήδη σε άλλες περιπτώσεις.

Από sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί