• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές ζητά με επιστολή του ο Αυγενάκης

Εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές ζητά με επιστολή του ο Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους προέδρους των ομοσπονδιών να διαθέσουν 3% των εισιτηρίων διαρκείας τους, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε επιστολή στους προέδρους της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, και της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο ώστε να διαθέσουν δωρεάν ένα μέρος των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου σε γιατρούς και νοσηλευτές  του Εθνικού Συστήματος Υγείας που δίνουν μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.

«Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς των ιατρών και νοσηλευτών του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σας παρακαλώ να προτείνεται σε όλα τα μέλη σας τη δωρεάν παροχή σε αυτούς, στοχευμένα και ονομαστικά, ενός ποσοστού, προτείνουμε τουλάχιστον 3%, των εισιτηρίων διαρκείας της κάθε ομάδας μέλους σας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021», αναφέρει η επιστολή.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε τη σπουδαιότητα της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους που είναι κομβική εν μέσω σοβαρών δυσχερειών και με κινδύνους, ακόμα και για τη ζωή τους.

Στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ανταποκρίθηκε άμεσα η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings κάνοντας γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας.

sputniknews / photo eurokinissi