Είναι μόλις 6 ετών και όμως έχει τις βλέψεις να ξεπεράσει τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει τρομερή έφεση τόσο στη γυμναστική όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο Αράτ Χοσεϊνί είναι ένα «παιδί – θαύμα» που χάρη στα απίθανα προσόντα του γράφτηκε ήδη στην ακαδημία της Λίβερπουλ και το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.

Με πάνω από 4 εκατ. followers στο Instagram, o 6χρονος Αράτ Χοσεϊνί από το Ιράν είναι ήδη μία διασημότητα στα social media λόγω των τρομερών ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων, καθώς συγκρίνεται με το είδωλο του, Λιονέλ Μέσι.


Ο Αράτ αποκαλείται κιόλας «μικρός Μέσι» και με την προπόνηση που κάνει είναι φαινόμενο στη γυμναστική και στο ποδόσφαιρο. Ο πιτσιρίκος με τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς έχει ήδη μπει στην ακαδημία της Λίβερπουλ, σύμφωνα με την «Daily Star».

Tα βίντεο του έχουν γίνει viral με τον μικρό βιρτουόζο να καταπλήσσει κάνοντας 3000 γκελάκια και απίθανα κόλπα στη γυμναστική.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, Μοχάμεντ Χοσεϊνί, από την ηλικία των 13 (!) μηνών διάφορες χώρες του έδωσαν την ευκαιρία να φύγει από το Ιράν. Ο μικρός, που ήδη προπονείται τρεις ώρες τη μέρα, τις αρνήθηκε και συνέχισε να κάνει γυμναστική στο σπίτι του.


Τελικά, η οικογένεια μετακόμισε το 2019 στην Αγγλία και ο πατέρας του άδραξε την ευκαιρία να τον εγγράψει στην ακαδημία της Λίβερπουλ.

«Κανείς δεν είναι σαν τον Αράτ – είναι ένα ξεχωριστό δώρο από τον Θεό. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν γιατί είναι ένα μικρό παιδί που θα γίνει η περηφάνεια του ιρανικού λαού», είπε ο πατέρας του.

https://twitter.com/Rg03Goel/status/1293262961646002178

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί