Έγραψε ιστορία η Βιγιαρεάλ!

Απίθανος τελικός-θρίλερ με νικήτρια την Βιγιαρεάλ! Σε ένα δραματικό παιχνίδι που έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια και παράταση) και κρίθηκε στην χαμένη εκτέλεση του Ντε Χέα (11-10), η Βιγιαρεάλ κατέκτησε το πρώτο Europa League στην ιστορία της στην παρθεινική της παρουσία στον τελικό!Παράλληλα, ο σπεσιαλίστας Ουνάι Έμερι έφτασε τις τέσσερις κατακτήσεις σε […]

Απίθανος τελικός-θρίλερ με νικήτρια την Βιγιαρεάλ! Σε ένα δραματικό παιχνίδι που έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια και παράταση) και κρίθηκε στην χαμένη εκτέλεση του Ντε Χέα (11-10), η Βιγιαρεάλ κατέκτησε το πρώτο Europa League στην ιστορία της στην παρθεινική της παρουσία στον τελικό!
Παράλληλα, ο σπεσιαλίστας Ουνάι Έμερι έφτασε τις τέσσερις κατακτήσεις σε πέντε τελικούς, βάζοντας ακόμη μία κούπα στην τροπαιοθήκη του, ενώ η Βιγιαρεάλ με την κατάκτηση του Europa League εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν.
Με άδεια χέρια έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είδε ορισμένα από τα ατού της, όπως ο Μπρούνο Φερνάντες, να μην σηκώνουν το… βάρος του τελικού και να φεύγει με άδεια χέρια από το Γκνανσκ/
Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-4-2 παρέταξε την Βιγιαρεάλ ο Ουνάι Έμερι. Κάτω από τα δοκάρια ο Ρούλι, με τους Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεντράθα στην τετράδα της άμυνας. Καπουέ, Παρέχο το δίδυμο στον άξονα, έχοντας στο πλάι τους τους Σάντος, Τριχέρος, ενώ οι Μορένο, Μπάκα ήταν στην κορυφή της επίθεσης.
Με το κλασικό 4-2-3-1 κατέβασε από την άλλη μεριά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Ντε Χέα στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Μπισάκα, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Σο στην άμυνα. ΜακΤόμινι, Πογκμπά οι δύο χαφ, με τους Ράσφορντ, Φερνάντες, Γκρίνγουντ να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καβάνι.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί