Έφτασε και ο Άλεφ στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ

Προχθές έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό των πρωταθλητών ο Λούκας Μπογέ. Χθες ήταν η σειρά του Εζεκίελ Πόνσε να «προσγειωθεί» στην Αθήνα, για να αποτελέσει κι επίσημα νέο απόκτημα της ΑΕΚ.

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αφίξεων νέων προσώπων για το ρόστερ της Ένωσης…

Ο Άλεφ έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ στις 14:30, με πτήση μέσω Μιλάνου. Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο που έρχεται να κουμπώσει δίπλα στον Αντρέ Σιμόες στον άξονα της «κιτρινόμαυρης» μεσαίας γραμμής.

Από πλευράς «δικεφάλου» τον υποδέχθηκε ο Βαγγέλης Γιαννίσης, με τον οποίον έφυγε για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πίσω έμεινε ένας φίλος του, που ταξίδευε μαζί του, για να παραλάβει τις αποσκευές του και να τις μεταφέρει απ ευθείας στο ξενοδοχείο.

Οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει ήδη με την Μπράγκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς που φτάνει το 1,8 εκατ ευρώ (συν 200.000 ευρώ ως ενοίκιο δανεισμού). Την ίδια ώρα, ο Άλεφ έχει φτάσει σε deal με τους πρωταθλητές έτσι ώστε όταν (και εφόσον) γίνει η χρήση της οψιόν αγοράς αυτόματα να κατατεθεί το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας…

Με τη συγκεκριμένη προσθήκη ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του αγωνιστικού σχεδιασμού των «κιτρινόμαυρων».

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu