Έφοδος της αστυνομίας και στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα! BINTEO

Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!Αυτή την ώρα, δε, όπως αναφέρει το GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και κάνει έφοδο στον σύνδεσμο, που βρίσκεται εκεί! Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν και στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, […]

Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη!
Αυτή την ώρα, δε, όπως αναφέρει το GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και κάνει έφοδο στον σύνδεσμο, που βρίσκεται εκεί!


Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν και στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.


Οι έρευνες διεξάγονται, φυσικά, στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων, που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4», που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.

GRTimes

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί