Εφές: Το «κόλπο» του Αταμάν για να είναι η ομάδα του ξεκούραστη με τον Ολυμπιακό

Η Εφές θα παρουσιαστεί ξεκούραστη στο Final 4 και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό με τον Εργκίν Αταμάν να τρίβει τα χέρια του.

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε από την Καρσίγιακα το βράδυ της Παρασκευής 13/5 με 79-73 στον δεύτερο προημιτελικό της Basketbol Super Lig και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση σε Game 3.

Ωστόσο, η Εφές λόγω της ισοφάρισης από την Καρσίγιακα στο πρωτάθλημα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί ξεκούραστη στο Final 4 και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος είναι ότι η τουρκική ομοσπονδία άλλαξε την ημερομηνία του Game 3 με την Καρσίγιακα στα προημιτελικά της Basketbol Super Lig.

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 15/5 ωστόσο άλλαξε ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης των πρωταθλητών Ευρώπης, της ομοσπονδίας μπάσκετ της Τουρκίας και της Καρσίγιακα προκειμένου οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν να είναι ξεκούραστοι.

Έτσι, το Game 3 της προημιτελικής σειράς Εφές – Καρσίγιακα θα διεξαχθεί μετά από το Final 4 του Βελιγραδίου, εκεί όπου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κάνει το repeat.

photo pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί