«Έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ ο Ελαμπντελαουί»

Ο Νορβηγός μπακ συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το «διαζύγιο» με τη Γαλατάσαραϊ και με δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Δεν είμαι σε σημείο της καριέρας, που να μην θέλω να παίξω. Ενημέρωσα τον μάνατζέρ μου για αυτό και το συμβόλαιό μου με τη Γαλατάσαραϊ έχει λυθεί», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών στο «vg.no».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς ομάδα, απάντησε: «Όχι στην πραγματικότητα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχω ήδη απορρίψει προτάσεις τριών συλλόγων, για πλουσιοπάροχα συμβόλαια. Θα δω τι επιλογές έχω και θα αποφασίσω. Δεν αγχώνομαι».

Στο κείμενο της συνέντευξης επισημαίνεται από τον δημοσιογράφο ότι έχει απορρίψει -μεταξύ άλλων- πρόταση της ΑΕΚ. «Ονομάτισε τις δύο ομάδες από τις τρεις ομάδες στις οποίες απάντησε αρνητικά, την ΑΕΚ και την Ντιναμό Μόσχας, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες». Πάντως, στις δηλώσεις του ο Ελαμπντελαουί δεν ανέφερε την ΑΕΚ και προφανώς πρόκειται για κάτι που ειπώθηκε off the record.

Επιπλέον, ο 30χρονος τόνισε: «Έπαιξα έξι χρόνια στον Ολυμπιακό. Ήμουν και αρχηγός της ομάδας και τους οδήγησα σε αρκετούς τίτλους. Φαίνεται ότι τα πήγα καλά, αφού επέστρεψα. Ο κόσμος βλέπει ότι είμαι ο παίκτης που ήμουνα. Ξεκίνησα σε έξι ματς και νικήσαμε στα πέντε από αυτά».

sportfm, photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί