Δύο παίκτες με κορωνοϊό στη Γαλατά – «Τώρα θα είχαμε κρούσματα και στον Ολυμπιακό»

Και κάπως έτσι το σόου που στήθηκε μετά την άρνηση των ελληνικών Αρχών να επιτρέψουν στην αποστολή της Γαλατάσαραϊ την είσοδο στη χώρα έπεσε σαν… χάρτινος πύργος.Χθες αργά το βράδυ η τουρκική ομάδα έκανε γνωστό ότι σε τεστ που έγιναν σε όλα τα μέλη της ομάδας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, βρέθηκαν δύο θετικά κρούσματα. Μάλιστα, […]

Και κάπως έτσι το σόου που στήθηκε μετά την άρνηση των ελληνικών Αρχών να επιτρέψουν στην αποστολή της Γαλατάσαραϊ την είσοδο στη χώρα έπεσε σαν… χάρτινος πύργος.
Χθες αργά το βράδυ η τουρκική ομάδα έκανε γνωστό ότι σε τεστ που έγιναν σε όλα τα μέλη της ομάδας, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, βρέθηκαν δύο θετικά κρούσματα. Μάλιστα, διευκρινίζοντας ότι τα δύο κρούσματα αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες στην λιτή ανακοίνωση τους οι Τούρκοι δεν είχαν απλώς πρόσθεταν ότι ήδη έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα τα οποία ισχύουν στη χώρα στην περίπτωση ενός θετικού τεστ.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την εξαιρετικά σκληρή στάση που είχε κρατήσει η τουρκική ομάδα, μετά την άρνηση των ελληνικών Αρχών να επιτρέψουν στην αποστολή της να μπει στη χώρα, χωρίς να κάνουν τεστ, κάτι που είχαν προτείνει ως μέση λύση οι υπεύθυνοι της πολίτικής προστασίας.

Θυμίζουμε ότι οι υπεύθυνοι της Γαλατάσαραϊ είχαν φτάσει πολύ ψηλά το συγκεκριμένο περιστατικό. Είχαν επικοινωνήσει με αρμόδιους υπουργούς, ακόμη και με τον πρόεδρο της χώρας Ερντογάν για να ανεβάσουν τους τόνους, δημιουργώντας ένα διπλωματικό επεισόδιο, με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας να επικοινωνεί με τον Έλληνα υπουργό, και να απαιτεί μια δημόσια συγγνώμη.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη κριτική και ποικίλα σχόλια σε Ελλάδα και Τουρκία. Από ελληνικής πλευράς ο Άδωνις Γεωργιάδης με ένα τιτίβισμά του σχολιάζει το περισταστικό λέγοντας ότι τώρα ενδεχομένως να είχαμε κρούσματα και στον Ολυμπιακό.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί