Δολοφονήθηκαν οι τρεις υπάλληλοι που φωτογραφήθηκαν με τον νεκρό Μαραντόνα;

Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, φαίνεται πως οι φανατικοί οπαδοί του Μαραντόνα “τιμώρησαν” και πέρα από το νόμο εκείνους που προσπάθησαν να βεβηλώσουν τη σωρό του άσου των γηπέδων.

Το παγκόσμιο σοκ από την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως μονοπωλεί ακόμη το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη. Σε αυτήν, την τόσο τραγική εξέλιξη, μια ακόμη ανεπιβεβαίωτη είδηση έρχεται να κλονίσει την επικαιρότητα, καθώς τρείς άνθρωποι φαίνεται πως δολοφονήθηκαν από φανατικούς οπαδούς του Αργεντίνου Σταρ των γηπέδων.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τρεις υπάλληλοι του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του «Ντιεγκίτο» επέλεξαν να φωτογραφηθούν μπροστά στη σωρό του. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ποστάρισε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

newmoney screenshot

Η πράξη αυτή πυροδότησε ένα απίστευτο μένος για τους «Ultras», τους φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι φέρονται πως βρήκαν και τιμώρησαν με βία τα συγκεκριμένα άτομα. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη πράξη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές της Αργεντινής, αλλά είναι είδηση που έχει μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα…

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί