Δίνει 40 εκατ. και κλείνει Μανέ εντός 10ημέρου η Μπάγερν!

Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Σάντιο Μανέ για σχεδόν μια εβδομάδα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως πλησιάζει το τέλος του εν λόγω «σίριαλ»…Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός «Sport1», οι Βαυαροί αποφάσισαν να αυξήσουν την προσφορά τους για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ σε 35 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, συν διάφορα bonus ακόμα πέντε […]

Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Σάντιο Μανέ για σχεδόν μια εβδομάδα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως πλησιάζει το τέλος του εν λόγω «σίριαλ»…
Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός «Sport1», οι Βαυαροί αποφάσισαν να αυξήσουν την προσφορά τους για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ σε 35 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, συν διάφορα bonus ακόμα πέντε εκατομμυρίων.
Με τους «κόκκινους» -που ειχαν πληρώσει 41 εκατομμύρια στη Σαουθάμπτον το 2016 για την απόκτηση του Μανέ- να δείχνουν διάθεση, λόγω και των καλών σχέσεων των δύο ομάδων, να την αποδεχτούν.
Όταν η Λίβερπουλ απέκτησε τον Τιάγκο Αλκάνταρα από τη Μπάγερν, αυτό είχε γίνει στην «φιλική τιμή» των 22 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως θα ισχύσει και τώρα, λοιπόν.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο «Sky», ο ίδιος ο 30χρονος άσος ανησυχεί λιγότερο για το εάν θα μετακομίσει στη γερμανική ομάδα και πιο πολύ για το… πότε και τους όρους που θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες.
Ενώ επισημαίνεται πως η μεταγραφή του Μανέ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός διαστήματος δέκα ημερών.

sportfm, photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί