Δίκη για στημένα – Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός, Μαρινάκης και Ατρόμητος από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος, τους μεγαλομετόχους τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σπανό και όλα τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνταν για χειραγώγηση του μεταξύ τους παιχνιδιού, στις 5 Φεβρουαρίου 2015.

Μετά από καταγγελίες πως ο Σα Πίντο δέχτηκε πιέσεις για να μη χρησιμοποιήσει βασικούς του παίκτες, πήγε το ματς στις Αρχές και μετά από όλη αυτήν την διαδικασία η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και τους Σπανό, Αγγελόπουλο, Σα Πίντο πως δεν υπάρχουν πλέον κατηγορίες να τους βαραίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί το παιχνίδι είχε λήξει 2-1 υπέρ των Πειραιωτών στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
Η Επιτροπή αθώωσε επίσης τους πρώην αντιπροέδρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αριστείδη Σταθόπουλο και Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον πρώην σύμβουλο της ΕΠΟ Νίκο Προύντζο, τον τότε προπονητή του Ατρόμητου Σα Πίντο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, τους πρώην διαιτητές Ηλία Σπάθα, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Κώστα Ιωαννίδη, Απόστολο Αμπάρκιολη και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Θανάση Μπριάκο και Γιώργο Δούρο.

Επίσης, η πειθαρχική διαδικασία κρίθηκε απαράδεκτη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον τότε νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Θεόδωρο Κουρίδη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να υποβάλει έφεση επί της απόφασης μέσα σε πέντε ημέρες.

(newsit – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί