Διαμαντίδης: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά»

Έπειτα από τρία χρόνια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης άφησε την Εurohoops Academy, όπου ήταν διευθυντής, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει διοικητικό πόστο. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο «3D» ευχαρίστησε όλους όσοι του έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί στην Ακαδημία και στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν πολύ τιμητική η πρόταση των «πράσινων» και έτσι […]

Έπειτα από τρία χρόνια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης άφησε την Εurohoops Academy, όπου ήταν διευθυντής, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο «3D» ευχαρίστησε όλους όσοι του έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί στην Ακαδημία και στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν πολύ τιμητική η πρόταση των «πράσινων» και έτσι δεν μπορούσε να την αρνηθεί.

Το μήνυμα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εurohoops Academy:

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Εurohoops Academy και την Εurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί