• Αρχική
  • Άρθρα
  • SPORT
  • Διαμαντίδης: «Δεν θα ήταν έτσι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Διαμαντίδης: «Δεν θα ήταν έτσι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο»

Για το ήθος και τον χαρακτήρα του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, μίλησε -εμφανώς συγκινημένος- ο Δημήτρης Διαμαντίδης...

«Είναι μία μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού» είπε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ραδιόφωνο του Real Fm 97,8 και συνέχισε: «Αλλά και ξεχωριστά, πέρα από συλλογικές προτιμήσεις, νομίζω ότι ο κύριος Παύλος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν αγαπητός από πάρα πολύ κόσμο. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή».

Έχοντας γράψει και εκείνος χρυσές σελίδες στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο Διαμαντίδης που έζησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο τόσα χρόνια στην ομάδα στάθηκε στον χαρακτήρα και το ήθος του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Για εμάς που είχαμε την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίσουμε από κοντά, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός, με εξαιρετικό ήθος, χαρακτήρα, ήταν πάντα δίπλα μας… Πάνω από όλα μας ρωτούσε σαν άνθρωπος εάν αντιμετωπίζαμε κάποιο πρόβλημα, ήταν πάντα δίπλα μας για να μπορέσει να μας το λύσει. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος έφυγε. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Η απώλεια είναι μεγάλη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι μία πάρα πολύ δύσκολη μέρα σήμερα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και για όλον τον κόσμο που τον έζησε και τον ήξερε».

Τέλος ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Παύλου και της οικογένειας Γιαννακόπουλου: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν θα ήταν έτσι χωρίς τον κύριο Παύλο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια. Έχουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτόν τον άνθρωπο που έφυγε σήμερα (σ.σ. χθες)».

leoforos

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu