«Δεν υπάρχει τρόπος να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα»

Απαισιόδοξος ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ο Ντεμπόισα Τσάβιτς σε δηλώσεις του στην σερβική τηλεόραση εξέφρασε την άποψη πως «δεν μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα».

Μάλιστα, εξήγησε τις δυσκολίες που υπάρχουν και τις παράλογα μεγάλες οικονομικές απολαβές που είχαν οι παίκτες στα συμβόλαιά τους.

«Ακούω το τελευταίο διάστημα διάφορες απόψεις. Έχει ακουστεί μεταξύ άλλων να παίξουμε σε συγκεκριμένες πόλεις όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό. Η θέση της Ευρωλίγκας είναι ο πρωταθλητής να κριθεί στο γήπεδο. Αν δεν είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε αγώνες η χρονιά θα πρέπει να ληφθεί ως μη γενόμενη», ανέφερε και συνέχισε:

«Αυτό που πρότεινε ο κόουτς Αταμάν ότι δηλαδή η σεζόν να μπορούσε να συνεχιστεί στη Σερβία δεν είναι ρεαλιστικό. Όλες οι ομάδες που θα έλθουν στη χώρα μας πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 28 ημέρες και να ληφθούν έκτακτα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση για τι άθλημα μιλάμε χωρίς κόσμο στο γήπεδο; Τουλάχιστον μπορεί να βγει κάτι καλό στο κομμάτι αθλητισμού. Κάτι που μέχρι πρότινος ήταν παράλογο και μη ρεαλιστικό το να δίνεις συμβόλαιο 200000000 ευρώ σε έναν παίκτη. Το πράγμα είχε ξεφύγει», κατέληξε.

Από SprtFm, ΦΩΤΟ eurokinissi