Δεν προχωράει του Λοβέρα στην Βάσκο;

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Μάξι Λοβέρα του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα κλείνει η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε χθες εκτός 20άδας από τη χθεσινή αναμέτρηση στο Ηράκλειο, όμως οι Πειραιώτες δεν φαίνεται να συναινούν στους όρους με τους οποίους οι […]

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον Μάξι Λοβέρα του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα κλείνει η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε χθες εκτός 20άδας από τη χθεσινή αναμέτρηση στο Ηράκλειο, όμως οι Πειραιώτες δεν φαίνεται να συναινούν στους όρους με τους οποίους οι Βραζιλιάνοι ήθελαν να πάρουν τον παίκτη.

Η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο ήθελε τον 21χρονο άσο τον παίκτη για ενάμιση χρόνο (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021) και οι «ερυθρόλευκοι», ύστερα από επιθυμία του Πέντρο Μαρτίνς, περίμεναν τον παίκτη πίσω τον Ιανουάριο.

Ο Λοβέρα, πάντως, έδειξε θετικός να μετακομίσει στη Βραζιλία και να συνεργαστεί με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σημειωθεί κάποια ανατροπή και τελικά να προχωρήσει το θέμα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να μην είναι υπέρ αυτής της κατάστασης.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί