«Δεν γυρίζει Ολυμπιακό ο Μιλιβόγεβιτς, τον θέλουν Φούλαμ και Έβερτον»

Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 31χρονος μέσος δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους». Αντίθετα, όπως τονίζουν, είναι πολύ πιθανή η παραμονή του στην Premier League, καθώς τον θέλουν τόσο η Φούλαμ του (άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό) Μάρκο Σίλβα, όσο και η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Σέρβος, που φέτος είχε 20 συμμετοχές και μόλις […]

Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 31χρονος μέσος δεν πρόκειται να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους». Αντίθετα, όπως τονίζουν, είναι πολύ πιθανή η παραμονή του στην Premier League, καθώς τον θέλουν τόσο η Φούλαμ του (άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό) Μάρκο Σίλβα, όσο και η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ.



Ο Σέρβος, που φέτος είχε 20 συμμετοχές και μόλις 911 λεπτά συμμετοχής, έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη με την Κρίσταλ Πάλας. Οι αποδοχές του λέγεται πως είναι στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ η ομάδα του φέρεται να αξιώνει περί τα 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.


Ο Μιλιβόγεβιτς πωλήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Πάλας τον Ιανουάριο του 2017 για 15 εκατ. ευρώ. Με τους Πειραιώτες είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί