Δεν αποκλείεται εκ νέου διακοπή στο πρωτάθλημα του NBA λόγω κορωνοϊού

Από «40 κύματα» περνάει η φετινή σεζόν.

Τρεις ακόμη παίκτες του NBA βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Αμφότεροι είναι παίκτες των Νιου Ορλεανς Πέλικανς, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τα κρούσματα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα ονόματα των παικτών. Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε νέα τεστ τις επόμενες δύο ημέρες. Τα κρούσματα κορωνοϊού στο NBA συνεχίζουν να αυξάνονται, ένα μόλις μήνα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.


Ηδη έχει γίνει γνωστό πως αρκετά μέλη των Ντένβερ Νάγκετς έχουν βρεθεί θετικά, με τον σύλλογο να αποφασίζει να κλείσει τις προπονητικές του εγκαταστάσεις. Από τα 35 άτομα που θα ταξίδευαν στο Ορλάντο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τρεις παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Γιόκιτς, ο προπονητής και ένα ακόμη μέλος της ομάδας βρέθηκαν θετικοί, με τις εγκαταστάσεις να κλείνουν από το προσεχές Σάββατο.

Την ίδια ώρα, ο κομισσάριος της Λίγκας, Ανταμ Σίλβερ, βλέποντας την αύξηση των κρουσμάτων στις ομάδες, αλλά και στην πολιτεία της Φλόριντα όπου θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, δεν απέκλεισε εκ νέου διακοπή.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Αν μας έμαθε ένα πράγμα ο κορωνοϊός είναι το πόσο απρόβλεπτος είναι. Εξετάζουμε καθημερινά την κατάσταση μαζί με την Ένωση Παικτών. Αν χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι να είστε σίγουροι πως θα το κάνουμε. Αν δούμε να αυξάνονται τα κρούσματα ανάμεσα μας σε σημαντικό βαθμό τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Δεν έχουμε θέσει ακόμη όρια όμως.

Μέσα στην… φούσκα θα είμαστε πιο ασφαλείς θεωρώ. Είμαστε όμως υπεύθυνοι και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να διασφαλίσουμε την υγεία», είπε χαρακτηριστικά.

(iefimerida – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί