«Χρυσώνει» Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ για το νέο συμβόλαιο

Η ώρα της ανταμοιβής έρχεται για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο κορυφαίος αριστερός μπακ-χαφ του Ελληνικού πρωταθλήματος θα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την επέκταση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτή είναι άλλωστε απόφαση του Ιβάν Σαββίδη που δεν άφησε το καλοκαίρι να φύγει ο 25χρονος αμυντικός όταν έπεφταν βροχή οι προτάσεις από […]

Η ώρα της ανταμοιβής έρχεται για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο κορυφαίος αριστερός μπακ-χαφ του Ελληνικού πρωταθλήματος θα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την επέκταση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτή είναι άλλωστε απόφαση του Ιβάν Σαββίδη που δεν άφησε το καλοκαίρι να φύγει ο 25χρονος αμυντικός όταν έπεφταν βροχή οι προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Η τελευταία ήταν της Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεισάο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να απορρίπτει τα εκατομμύρια των «Δράκων» της Πορτογαλίας.


Ο Γιαννούλης από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι εκ’ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΠΑΟΚ. Βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να περάσει τα εμπόδια των Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Ταυτόχρονα έχει πάρει στο σπίτι του την φανέλα του βασικού της Εθνικής. Σύμφωνα με το transfermarket οι μετοχές του κατερινιώτη αμυντικού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν αυξηθεί και έχουν φτάσει στα 6 εκατ. ευρώ. Οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητές. Ακόμα και αυτό το διάστημα ομάδες από Ιταλία (Νάπολι), Αγγλία, Πορτογαλία παρακολουθούν στενά την αγωνιστική πρόοδο του.

Στον ΠΑΟΚ θέλοντας να δείξουν πόσο πολύ υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη τον έχρισαν αρχηγό της ομάδας, μαζί με τους Κρέσπο και Βαρέλα. Η δεύτερη κίνηση που έκαναν ήταν να κλείσουν ένα ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή μετά την αναμέτρηση της Κυριακής (1/11) με το Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «10» στο ραντεβού θα είναι και ο εκπρόσωπος του Βασίλης Παναγιώτακης που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στις επαφές με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Όλαφ Ρέμπε.

Η ΠΑΕ θα προσφέρει μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του, ο Γιαννούλης έχει ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ, ενώ θα αυξηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που αυτή την στιγμή είναι στα 10 εκατ. ευρώ. Το ευρωπαϊκό βήμα για τον Δημήτρη Γιαννούλη δεν θα αργήσει να γίνει αφού οι μνηστήρες καραδοκούν και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουάριου πλησιάζει.

ΑΠΟ TO10.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί