«Χωρίς Ρώσους τενίστες το φετινό Wimbledon»

Χωρίς τενίστες από τη Ρωσία θα διεξαχθεί το φετινό Wimbledon, σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας από τους «New York Times». Σύμφωνα με το εν λόγο δημοσίευμα, οι διοργανωτές του ιστορικού τουρνουά αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες μέρες πως το φετινό Wimbledon θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών, ως αποτέλεσμα της εισβολής […]

Χωρίς τενίστες από τη Ρωσία θα διεξαχθεί το φετινό Wimbledon, σύμφωνα με ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας από τους «New York Times».

Σύμφωνα με το εν λόγο δημοσίευμα, οι διοργανωτές του ιστορικού τουρνουά αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες μέρες πως το φετινό Wimbledon θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών, ως αποτέλεσμα της εισβολής που συνεχίζει να βασανίζει την Ουκρανία.

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη απόφαση γίνει πράξη, αυτό θα σημαίνει πως σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου τένις, όπως αυτά των Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ, Σαμπαλένκα, Αζαρένκα και Παβλιουτσένκοβα, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στα αγγλικά κορτ.

sportfm photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί